Політика конфіденційності

У Благодійній Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» ми прагнемо зробити все можливе, аби виправдати довіру клієнтів до нашого бренду, і відповідальне ставлення до Вашої особистої інформації, в тому числі, персональних даних, не є винятком. Ми дбайливо оберігаємо і захищаємо особисту інформацію відвідувачів наших Веб-Сайтів, включаючи веб-сайти для мобільних пристроїв, («Сайти») та користувачів наших мобільних додатків («Мобільні додатки»), особливо дитячих. Для уникнення будь-яких сумнівів, далі по тексту цієї Політики конфіденційності словосполучення «особиста інформація» включатиме в себе також персональні дані, як це визначено законом України «Про захист персональних даних» http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2297-17.

У цій Політиці конфіденційності описані види особистої інформації, яку ми отримуємо від відвідувачів нашого Сайту та користувачів наших Мобільних додатків (разом – «Онлайн-сервіс»). У Політиці також розповідається про те, як ми використовуємо цю інформацію, описуються інші подробиці стосовно наших методів роботи з особистою інформацією, а також пояснюється, як можна до нас звернутися в разі будь-яких питань чи зауважень.

  1. Види інформації, яку ми отримуємо, і для чого вона потрібна.
  2. Поширення особистої інформації.
  3. Повідомлення про Конфіденційність особистої інформації дитини.
  4. Доступ.
  5. Файли «cookie».
  6. Посилання на інші Сайти.
  7. Внесення змін до Політики конфіденційності.
  8. Наші контакти.


1. Види інформації, яку ми отримуємо, і для чого вона потрібна

Інформація, яку Ви нам надаєте.

Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» збирає особисту інформацію, таку як ім’я, по-батькові та прізвище, поштова адреса, адреса електронної пошти та телефон, тільки тоді, коли Ви добровільно її нам надаєте. Наприклад, ми можемо збирати особисту інформацію для того, щоб отримати ваш відгук про наш Онлайн-сервіс та нашу благодійну Допомогу чи щоб зареєструвати Вас для участі в наших благодійних акціях. Ви маєте право не надавати нам цю інформацію, але в цьому випадку Сайт чи Мобільний додаток можуть працювати неправильно, або деякі функції можуть бути недоступними.

До того ж, коли Ви відвідуєте наші Веб-Сайти чи Мобільні додатки, ми можемо отримувати певну інформацію автоматично. Така інформація може включати вашу IP-адресу, дані про операційну систему вашого комп’ютера/мобільного пристрою та тип браузера, тип вашого мобільного пристрою, унікальний ідентифікатор пристрою (UDID) чи ідентифікатор мобільного обладнання (MEID) вашого мобільного пристрою, адресу веб-сайту, на якому містилось посилання на нас (якщо є), та сторінки, які Ви відвідали на наших Веб-Сайтах. Ми можемо використовувати цю інформацію для того, щоб здійснювати керування, обслуговування та налаштування нашого Онлайн-сервісу, а також щоб надавати послуги типу технічної підтримки. Далі в цій Політиці конфіденційності викладена додаткова інформація стосовно того, як ми використовуємо файли «cookie».

Мобільні пристрої та інформація щодо місцезнаходження.

Мобільні додатки та мобільні версії нашого Сайту можуть отримувати точну інформацію щодо місцезнаходження вашого мобільного пристрою, використовуючи технології визначення місцезнаходження, такі як GPS, Wi-Fi, Bluetooth чи відстань до найближчої вишки стільникового зв’язку. Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» використовує цю інформацію для надання Вам послуг, які залежать від вашого місцезнаходження, наприклад при пошуку найближчих до Вас місць проведень благодійних акцій Фонду імені Святого Андрія чи визначенні спеціальних пропозицій, які можуть бути Вам цікаві, чи для персоналізації вашої взаємодії з Благодійною Організацією «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія». У випадку більшості мобільних пристроїв Ви маєте змогу відкликати дозвіл, який Ви надали Благодійній Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія», для отримання інформації про ваше місцезнаходження через налаштування вашого пристрою. Якщо Вас цікавить, як відключити послугу визначення місцезнаходження на вашому мобільному пристрої, ми радимо звернутися до вашого провайдера послуг мобільного зв’язку чи виробника вашого пристрою. Якщо Ви бажаєте, щоб ми видалили отриману інформацію про ваше місцезнаходження, будь ласка, надішліть нам повідомлення електронною або звичайною поштою за адресою, що вказана нижче. Будь ласка, зверніть увагу, що після видалення додатки можуть працювати неправильно, і що ми можемо бути змушені зберігати деяку інформацію через вимоги законодавства.


2. Поширення особистої інформації

Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» може поширювати особисту інформацію компаніям та залежним структурам, які виступають як волонтери-партнери Благодійної Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» . Звичайно, будь-яке використання такої інформації відбувається відповідно до цієї політики. Час від часу з вашого дозволу ми будемо надсилати Вам звіти, відгуки про проведені благодійні акції та благодійну Допомогу, маркетингову інформацію щодо нових благодійних акцій  і т. д. Якщо Ви не відмітите пункт про бажання отримувати такі матеріали, ми не будемо їх Вам надсилати.

Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» не продає, не передає та не повідомляє особисту інформацію третім сторонам. Однак, з вашого дозволу, ми будемо іноді надсилати маркетингову інформацію від імені якогось із наших волонтерів-партнерів щодо Допомоги чи благодійних акцій, які вони надають і які можуть Вас зацікавити. Вас можуть запитати, чи бажаєте Ви отримувати маркетингові матеріали від волонтерів-партнерів Благодійної Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія». Якщо Ви погодитесь отримувати такі матеріали, Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» не буде повідомляти вашу особисту інформацію цим партнерам, а лише буде надсилати Вам матеріали чи листи електронною або звичайною поштою від імені цих волонтерів-партнерів.

Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» зберігає за собою право використовувати чи повідомляти будь-яку інформацію, якщо це вимагається будь-яким законом, нормативно-правовим актом чи правовою вимогою, з метою захисту цілісності Онлайн-сервісу, для виконання ваших запитів, чи з метою сприяння будь-якому розслідуванню з боку правоохоронних органів чи розслідуванню з метою забезпечення громадської безпеки.

Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування Сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і переваг при здійсненні політики Благодійної Організації, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі і в роботі з контрагентами в сфері реклами. Персональні дані використовуються відповідно до таких Законів України: Закон України "Про захист персональних даних", Закон України «Про інформацію», Закон України «Про рекламу», Закон України «Про благодійну діяльність та благодійні організації».


3. Повідомлення про Конфіденційність щодо дітей

Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» розуміє, наскільки важливо для відвідувачів та користувачів нашого Онлайн-сервісу зберігати в таємниці особисту інформацію. Особливо уважно ми ставимося до захисту особистої інформації дітей, котрі відвідують чи користуються нашим Онлайн-сервісом. Це Повідомлення про Конфіденційність особистої інформації дитини розроблене для того, щоб відповісти на ваші питання стосовно наших принципів роботи з особистою інформацією, яку ми отримуємо через наш Онлайн-сервіс від дітей до 14 років.

Яку особисту інформацію отримує Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія»?

Ми не пропонуємо дистанційні продажі, жодна інформація, яка розміщена на Сайті, не є публічною офертою відповідно до чинного законодавства України.

На нашому Сайті ми пропонуємо багато додаткових елементів, таких як ігри чи книги-розмальовки, які не вимагають від дитини повідомлення жодної особистої інформації. Однак, іноді ми отримуємо від дитини особисту інформацію, таку як адреса електронної пошти, в процесі взаємодії. Наприклад:

– Ми можемо отримати адресу електронної пошти дитини для того, щоб повідомити їй/йому про перемогу або поразку в конкурсі чи розіграші. В цьому випадку, ми надішлемо дитині повідомлення на вказану адресу електронної пошти. Ми не будемо зберігати ці дані чи використовувати їх з будь-якою іншою метою.

– Ми можемо отримати адресу електронної пошти дитини для того, щоб відповідати на разові запити дитини, наприклад, надіслати дитині заставку для екрану. В такому випадку ми видаляємо адресу електронної пошти з нашої системи одразу ж після відправлення відповіді і не використовуємо адресу для жодних інших цілей.

– Ми не збираємо іншу особисту інформацію від дітей до 14 років, таку як поштова адреса чи номер телефону, без дозволу батьків чи опікунів. Якщо нам буде необхідний дозвіл батьків чи опікунів, ми попросимо надати адресу електронної пошти батьків чи опікунів, щоб ми могли надіслати їм повідомлення про наші принципи роботи з інформацією та/або попрохати батьків чи опікунів надати свій дозвіл.

Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» ніколи не вимагає від дитини надавати більше особистої інформації для участі в будь-якій програмі, ніж це дійсно необхідно для взяття участі в такій програмі.

Для чого Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» використовує отриману інформацію?

Ми використовуємо адресу електронної пошти, вказану дитиною, для того, щоб відповідати на її/його запити чи повідомляти їй/йому про перемогу або поразку в конкурсі чи розіграші, в якому дитина брала участь. Ми використовуємо адресу електронної пошти батьків чи опікунів для того, щоб надіслати їм повідомлення про наші принципи роботи з інформацією та/або попросити батьків чи опікунів надати свій дозвіл.

В яких випадках Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» передає особисту інформацію третім сторонам?

Ми можемо передавати особисту інформацію дитини третім сторонам виключно в мірі, об’єктивно необхідній для того, щоб захистити безпеку чи цілісність нашого Онлайн-сервісу, для застосування запобіжних заходів проти притягнення до відповідальності чи для сприяння судовим процесам або запитам інших державних органів; чи у випадках, коли, на наш погляд, необхідно надати таку інформацію задля попередження завдання фізичної шкоди чи фінансових збитків, чи у зв’язку з розслідуванням стосовно підозрілої чи фактичної незаконної діяльності.

Ми також можемо передавати особисту інформацію, надану дітьми, постачальникам, які надають послуги Благодійной Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія». Ці послуги можуть включати в себе хостинг нашого Сайту, надання Благодійной Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» послуг технічної підтримки, виконання запитів чи організацію розіграшів або конкурсів. Такі постачальники зобов’язані зберігати конфіденційність особистої інформації, яку ми їм надаємо.

Куди мені звертатись із запитаннями?

Ми закликаємо батьків регулярно перевіряти та слідкувати за активністю їх дітей в інтернеті. У випадку будь-яких питань стосовно нашого Повідомлення про Конфіденційність особистої інформації дитини, будь ласка, звертайтесь за адресою:

Центральний офіс Благодійної Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія»:

Україна, 02090, м.Київ, Харківське шосе, 19, офіс № 908

Телефон: +38 094 905 87 23

E-mail: info@saintandrewcharity.org (цілодобово)


4. Доступ

Ви повністю контролюєте всю особисту інформацію, яку надаєте нам через наш Онлайн-сервіс. В будь-який час, коли Ви вирішите редагувати вашу особисту інформацію, яку ми отримали, чи якщо Ви бажаєте змінити свої налаштування стосовно інформації, яку отримуєте від нас чи від імені наших волонтерів-партнерів, Ви можете повідомити нас про це, відправивши нам листа електронною чи звичайною поштою за вказаною нижче адресою.


5. Файли «cookie»

Файл «cookie» – це текстовий файл, який веб-сайти надсилають на комп’ютер або інший пристрій відвідувача з підключенням до мережі інтернет виключно для того, щоб ідентифікувати браузер користувача або зберігати інформацію чи налаштування в браузері. Як і більшість веб-сайтів, Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» використовує файли «cookie» для різноманітних цілей з метою поліпшення умов вашої активності в інтернеті. Наприклад, ми відслідковуємо загальну кількість відвідувачів нашого Сайту на сукупній анонімній основі. Ми також можемо застосовувати файли «cookie» щоб запам’ятати Вас, коли Ви повернетесь на наш Сайт, а також щоб допомогти Вам налаштувати роботу з Онлайн-сервісом Благодійної Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія». В таких випадках ми можемо прив’язувати особисту інформацію до файлів «cookie». Ми, як і інші організації (наприклад, рекламні мережі), можемо збирати особисту інформацію про інтернет-активність наших відвідувачів в часі, в тому числі через сайти третіх сторін, при користуванні нашим Онлайн-сервісом.

Налаштуйте опції вашого веб-браузера, якщо Ви не бажаєте отримувати файли «cookie» чи якщо Ви бажаєте налаштувати функцію інформування про отримання файлу «cookie». Оберіть розділ «Допомога» вашого браузера, щоб дізнатись, як змінити ваші налаштування «cookie». Якщо Ви відключите всі «cookie», Ви не зможете користуватись усіма функціями цього Сайту.


6. Посилання на інші сайти

Ми можемо розміщувати посилання на сайти третіх сторін, які не належать Благодійній Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія». Якщо Ви відвідуєте сайти за такими посиланнями, Вам необхідно переглянути їх умови конфіденційності та їх принципи роботи. Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки сайтів третіх сторін, які не належать Благодійній Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія», якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Ми не несемо відповідальності за політику та практику інших компаній, і будь-яка інформація, яку Ви надаєте таким компаніям, підпорядковується їх політиці конфіденційності.


7. Внесення змін до Політики конфіденційності

Ця Політика конфіденційності набирає чинності з «27» лютого 2015 року. Час від часу Благодійна Організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» може вносити зміни до цієї Політики конфіденційності. У разі внесення змін до нашої політики, ми опублікуємо нову версію тут, тож ми радимо Вам періодично переглядати цю сторінку, щоб мати змогу ознайомитись з найновішою версією нашої Політики конфіденційності.


8. Наші контакти.

Центральний офіс Благодійної Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія»:

Україна, 02090, м.Київ, Харківське шосе, 19, офіс № 908

Телефон: +38 094 905 87 23

E-mail: info@saintandrewcharity.org (цілодобово)

Зворотній зв'язок. Питання та пропозиції

У разі виникнення пропозицій або скарг протягом строку дії цієї Політики конфіденційності Ви можете звернутися до Благодійної Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» з усною заявою, зателефонувавши за телефоном: +38 094 905 87 23 (Пн-Нд: з 10:00 до 18:00) або звернутися до Благодійної Організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» з письмовою заявою за адресою: Україна, 02090, м.Київ, Харківське шосе, 19, офіс № 908 або на e-mail: info@saintandrewcharity.org (цілодобово).



Якщо Ви відвідали цей Сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з цією Політикою конфіденційності та умовами використання Ресурсу. Якщо Ви не згодні з даною Політикою конфіденційності та умовами Конфіденційності, просимо залишити Сайт.